HTML

Highgate-i napok

Friss topikok

  • ZmanUK: -h :) (2009.05.27. 16:49) Anglia-korut
  • ZmanUK: Hat Manchester helyett Liverpoolt ajanlanam, mert Manchesterben nincs semmi latnivalo ... (2009.05.14. 17:31) Jahj, ez a csodalatos Andi!
  • vényesssy: Jó volt újra látni a hangodat-pazar szinesztézia mely téged idéz! Mindent bele! (2009.05.08. 12:36) Hosszu-hosszu ido utan megint...
  • Qsz: Neked is boldog húsvétot Krosztonkám!! Most végre behoztam blogos lemaradásomat:-D Jó kis szombate... (2009.04.11. 23:13) Husvet elott
  • Psyman: Nem a G20 csúcs miatt tüntetnek? Londonban találkozik a világ 20 vezető gazdasági hatalmának vezet... (2009.04.02. 00:52) Wohoo

Linkblog

Erdemes megnezegetni

2009.06.05. 14:19 chrisie

Nem nagyon tortenik semmi.

Becky elment... Mely, fajdalmas gondolatokat idezett fel az elvalas... Egyszer mi is hazamegyunk es onnantol mar a tobbiekkel sem fogunk nagyon talalkozni... :S Meg nem sikerult feldolgozni a gondolatot.

Most az angol tudokhoz szolok. Van egy-ket erdekes/poen dolog amiket mostansag nezegetek. Talan erdemes nektek is belepillantani.

Codex alimentarius by Ian Crane YouTubeon... Kicsit hosszu, de nagyon erdekes. Nem tudom mennyit, hogy lehet belole elhinni. En nem vagyok sajna nagyon jaratos politikaban, meg hasonlok. de pl erdekelne, hogy Kovacs Ors tanar ur mit szol hozza! ;) Nah, igazabol minden nalamnal kicsit hozzaberto ember velemenye erdekelne.

Aztan, Chris de Burgh... eszmeletlen egy pasas. Nagyon jo zenei vannak. Jelenlegi kedvencem: Spanish train. Figyeljetek a szovegre! Tenyleg nagyon nagyon jo! De pl egy karacsonyi dala A Spaceman Came Travelling brilians otlet!!! Szinten a Patricia the Stripper is elsopro csattanoval vegzodik. :) Hihi, szal ha van idotok hallgassatok egy kicsit a torteneteit.

Aztan az internetrol ingyen le lehet tolteni egy Spotify nevu programot. Nagyon kiraly! Kivalaszthatod, hogy milyen tipusu/koru zenet szeretnel hallgatni, es a program osszeallit neked egy zenelistat. Halal jo, es ingyen barmilyen zenet hallgathatsz, csak valami orankent van 20 masodperc reklam, dehat, az kit zavar!?

Szal poen az elet! Ha a vizsgakon tul vagytok, szorakozzatok. En ma mar tanultam egy jo adagot, de most megyek vissza folytatni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uk-chrisie.blog.hu/api/trackback/id/tr711165544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása