HTML

Highgate-i napok

Friss topikok

  • ZmanUK: -h :) (2009.05.27. 16:49) Anglia-korut
  • ZmanUK: Hat Manchester helyett Liverpoolt ajanlanam, mert Manchesterben nincs semmi latnivalo ... (2009.05.14. 17:31) Jahj, ez a csodalatos Andi!
  • vényesssy: Jó volt újra látni a hangodat-pazar szinesztézia mely téged idéz! Mindent bele! (2009.05.08. 12:36) Hosszu-hosszu ido utan megint...
  • Qsz: Neked is boldog húsvétot Krosztonkám!! Most végre behoztam blogos lemaradásomat:-D Jó kis szombate... (2009.04.11. 23:13) Husvet elott
  • Psyman: Nem a G20 csúcs miatt tüntetnek? Londonban találkozik a világ 20 vezető gazdasági hatalmának vezet... (2009.04.02. 00:52) Wohoo

Linkblog

Libazsir

2009.06.01. 18:50 chrisie

Heyhoooo!!!

Becky megy haza csutortokon... for good [orokre]... :( Nagyon szivacs. De aszondta, lehet hogy majd egyszer egy hetvegere meg visszugrik hozzank, amikor meg mindannyian itt vagyunk. Jahj nagyon furi.

Ennek "oromere" az utolso hetvegejen elmentunk egy nagyot bulizni. En mar nagyon regota nem voltam igazan partyzni. Sokat ejszakazunk, de tancolni mar vagy egy honapja nem voltam. Tobb is. :S Hat esszement jo volt! A zene is kiraly volt, meg az egesz hangulat (nem volt reszegseg!). Tudjatok mi a vicces!? Hogy az ember milyen gyorsan osszehaverkodik az emberekkel. Pedig, emlexem az elejen voltak ezzel problemaim, de most meg csak ugy naprol napra egyre tobb ember szama van a telefonomban es egyre tobbekkel SMSezek. ;) Ez ugy jon ide, hogy van egy uj lany aki csapodott hozzank. Egy regi haverunk helyett jott au pairkodni es mi most felkaroltunk. Nem nagyon ismerem meg,de halal szimpi. Legalabb a tancstilusunk megegyezik. Halljatok hallati volt! Nagyban tancolunk, uj szam kovetkezik... Queen: Bohem rapszodia. Uschi [az "uj" lany] meg en is nagyot vizitunk es virul a fejunk. :D Minekutan mindketten ennyire orultunk valahogy elkezdtunk ketten tancolni, olyan tarsastancszeruen. Mit ad Isten, a tomeg szepen lassan korulottunk leallt es korbe allva neztek. :D Hahaha, elveztuk a helyzetet, de asszem megjobban a zenet, meg a tancot. Szal szivbaj nelkul folytattuk. Minden volt, egy kis szineszkedes, komoly tanc, ugribugri. Nem is ertem az emberek miert alltak meg. De teny, hogy csak neztek, aztan tapsoltak es a vegen meg visongas. ;) Hu, nagyon elveztem!!! Iszonyatos! :) Szal Uschival sikert arattunk es virlt e fejunk. :D

A buli utan 5kor agyba is kerultem, de reggel megint keltem 9kor... kivetelesen megkertek, hogy dolgozzak vasnap is. :S Caroline a pasijanal toltotte a hetveget, valakinek meg fozni kellett, meg lefoglalni a Lulut. Khm-khm... Mindegy. Tettem a tolem telhetot. Jo kis napunk volt, setaltunk, barnultunk, tanultunk egyutt a napon, aztan!!! az Emmaval kizavartunk mindenkit focizni. Szal mindenki, meg a Maddy is (ami nagy szam, mivel o ilyen otthon ulos fajta) elmentunk a kozeli parkba focizni. Nem is ment olyan rosszul, ugy emlekeztem rosszabbul ment regen. Tudjatok miert!!! Emlekeztek, amikor mult hetvegen utazni voltunk akkor a Jessivel ejnek ejvadjan a buszallomason a kicsi zsonglorlabdakkal fociztunk, rajottem, hogy az tok jo gyakorlas volt! :D A nagy labdat mar sokkal konnyebb jol eltalalni. ;) Szal nyomtuk a focit rendesen. :D Vagy egy-masfel orat futkorasztunk, aztan kidoltunk a napon pihenni. Jahj, nagyon jo volt!! Micsoda nap! :D Aztan haza, csinaltunk fincsi vacsit az Emmaval majd zaraskent a TV elott Peter Pant neztunk. :) Jo hullak voltunk estere, mindenki ment aludni 10 korul. :) De persze nagy idegessegemre nekem nem sikerult elaludni... :( Nem tom mi volt a baj velem.

Beckynek ma volt az utolso napja a suliban. :(

Kellett mar poros, kutyaszoros szonyeget porszivoznotok? Oszinten, egesz festoi ahogy kitisztul! Komolyan! Meg kell latni benne a szepseget, de ha sikerul, akkor nem is olyan uncsi a takaritas... Pedig mar nagyon az agyamra megy. :)

Jah, kepzeljetek!!! Honvagyam volt!!! Nagyon furi!!! Reg ereztem ilyet!!! Valtoznak az idok, egesz van kedvem hazamenni. :) Nah otthon most biztos orulnek. Igazabol egyik nap annyira kedvem volt hazamenni, hogy itt meg rossz kedvem volt. :S huh, azert probalok nem atesni a lo tuloldalara. :) De a TESOK nagyon hianyoznak!!!!!

Megkaptam a vizsga ertesitomet! :S 10en megyek szobelizni, es 17en a tobbi. Nagyon necces! Nah majd egyszer talan reszletezem a vizsgat.

Most kopok. Csakany! :P

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uk-chrisie.blog.hu/api/trackback/id/tr871157391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása