HTML

Highgate-i napok

Friss topikok

  • ZmanUK: -h :) (2009.05.27. 16:49) Anglia-korut
  • ZmanUK: Hat Manchester helyett Liverpoolt ajanlanam, mert Manchesterben nincs semmi latnivalo ... (2009.05.14. 17:31) Jahj, ez a csodalatos Andi!
  • vényesssy: Jó volt újra látni a hangodat-pazar szinesztézia mely téged idéz! Mindent bele! (2009.05.08. 12:36) Hosszu-hosszu ido utan megint...
  • Qsz: Neked is boldog húsvétot Krosztonkám!! Most végre behoztam blogos lemaradásomat:-D Jó kis szombate... (2009.04.11. 23:13) Husvet elott
  • Psyman: Nem a G20 csúcs miatt tüntetnek? Londonban találkozik a világ 20 vezető gazdasági hatalmának vezet... (2009.04.02. 00:52) Wohoo

Linkblog

blokk

2008.09.11. 22:40 chrisie

Ma kicsit ugy ereztem, hogy leblokkolt az agyam. Keptelen vagyok angolul beszelni. Elkezdetm panaszkodni Lulunak. Nagyon kis megerto volt! :D Aztan szepen lassan a tobbiek is beszalltak a batoritasba! Parazok a sulitol, hogy mi lesz ott hetfon. Mi lesz ha leszek a legbenebb??? ;) Megnyugtattak, hogy az lehetetlen. [Bar en meg mindig nem tartom annak... azart jol esett.]

... megszakitas ...

Most jottem az 'altatasbol'. :D fel oras beszelgetes a Luluval mielott elalszik. Eszmeletlen aranyos! Oriasi szive van, mindenkit szeret. :)

Ma reggel dolgoztam egy kicsit zsebbe. :D A templomban csutortok reggelente van az anyukaknak hittan. Az alatt vigyaztam a kicsi gyerekekre, es cserebe osszedobtak nekem 10 fontot. (Egy orara!!! Eleg jo fizetes) Kajakra elveztem a szitut! Csodalatosan aranyosak voltak a gyerekek! Es az en szinvonalam. :D Bevallom en is elveztem a jatekot. Es olyan kis ragaszkodoak! Mar rogton az elso alkalommal (vagyis ma) mar jottek es ultek az olembe, ha vmi nem tetszett nekik. Naaaagyon cuuuukik!!! Itt ugy mondjak: They were so cute. [Persze mindezt jooooool elnyuuujva es enekelve :D] Szoval csodajol indult a reggelem.

Egyenlore meg a takaritast is elvezem. Tiszta izgi felfedezni a haz minden zugat, meg lemosni a sok hetes/honapos/eves koszt a targyakrol. ;) Csak maradjon meg a lelkesedes!

Hetfon mar nekem is suli!!! :S

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://uk-chrisie.blog.hu/api/trackback/id/tr67659524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ponponillo 2008.09.12. 15:15:28

éves kosz?na-na!egyedül pincét nem takarítottam és arra remélem téged sem fognak megkérni. de örülök h van benned lelkesedés!
a babák nekem hétről hétre erőt és felüdülést adtak,szavakkal le sem tudom írni,mennyit jelentettek nekem ezek a csütörtökök.
Florence,Matthew vagy Emma nem volt ott?ők voltak a kedvenceim:)
süti beállítások módosítása