HTML

Highgate-i napok

Friss topikok

  • ZmanUK: -h :) (2009.05.27. 16:49) Anglia-korut
  • ZmanUK: Hat Manchester helyett Liverpoolt ajanlanam, mert Manchesterben nincs semmi latnivalo ... (2009.05.14. 17:31) Jahj, ez a csodalatos Andi!
  • vényesssy: Jó volt újra látni a hangodat-pazar szinesztézia mely téged idéz! Mindent bele! (2009.05.08. 12:36) Hosszu-hosszu ido utan megint...
  • Qsz: Neked is boldog húsvétot Krosztonkám!! Most végre behoztam blogos lemaradásomat:-D Jó kis szombate... (2009.04.11. 23:13) Husvet elott
  • Psyman: Nem a G20 csúcs miatt tüntetnek? Londonban találkozik a világ 20 vezető gazdasági hatalmának vezet... (2009.04.02. 00:52) Wohoo

Linkblog

:D:D:D

2009.02.25. 15:25 chrisie

Mindenfele hirek keringenek arrol, hogy en hogy erzem itt magam. Lehet hogy nem vagyok eleg meggyozo es sokat a negativ dolgokrol beszelek. Dehat ez normalis. Az ember mindig a rossz dolgokrol panaszkosik, a jokat meg termeszetesnek veszi. De ma akkor probalok hiteles kepet adni kicsiny eletemrol.

NAGYON JOL erzem magam!!!! Egyre tobbet jut eszembe, hogy jahj ne mar csak 5 honap! :D Pedig az meg nagyon sok ido. Tore nincs kedvem hazamenni!!! Persze a csaladomat es a barataimat itt nem tudja potolni semmi, de ezeket leszamitva, annyisok minden van itt. Csomo amire otthon talan nem lenne lehetosegem, vagy idom.

Annyira poen majden minden este osszeulni a baratokkal egy pubban, iszogatni, alkohol mentes napot tartani, beszelgetni, elszarni az idot. Komolyan majdnem minden nap talalkozunk. Multkor pl csak osszeroffentunk es fozocskeztunk magunknak. Az elso napos napon pedig elmentunk a kozeli parkba es leultunk sutkerezni. Halali hangulatos volt!!! :D Elkezdtunk enekelgetni, ami mindig nagyon vicces, mert van aki mindig tudja a szoveget, de rosszul enekel, van akinek fingja nincs a szovegrol pedig jol enekelne es vannak akik nem igazan szeretik amikor masok enekelnek... szal osszessegeben mindig nagyon jo mulatsag.

Csodajokat nevetunk. Szegeny Diana a penztarcaja es a taskaja utan most a telefonjat vesztette el. Ez igazabol borzaszto, de mi mar csak nevetni tudunk rajta. :D Szegeny, de ez mar tenyleg annyira hihetetlen hogy mar vicces.

Hetvegen meg megyunk Oxfordba!!!

Itthon is oltari a helyzet!!! Emmanak ezen a heten vizsgai vannak. Szal itthon tanult pl hetfon. Amikor nagyon besokallt elkezdett tancikalni a szoba kozepen. En epp felmostam. A vegen ketten okorkodtunk a szoba kozepen. En a felmosoronggyal parosoztam, mig o a dalokat enekelte! Nagyon nagyon sokat nevettunk.

Aztan egyszer az Emma ukulelevel probalkozott. Az internetrol szerzett egy ket utmutatast hogy hogyan kell hasznalni. Bele is csapott a kozepibe. Maddy es o enekelgettek, amikor en, mondvan most mar bandat alapitunk megragadtam a gitart es kisertem oket!!! Hat ennel nagyon mulatsagot nem lattam!!! :D:D Ossze vissza szineszkedtunk, ugy tettunk mintha koncertet adnank, a csalad tobbi tagjanak megmutogattuk mit tudunk.

Szal fenomenalis az elet!!! Tegnap este is az Emmanak tanulnia kellett volna, helyette beszelgettunk... mindig a pasikrol. :D

Jahj nagyon jo!

Es a miseket is annyira nagyon szeretem itt! Es!!! Ugye ma kezdodott a bojt. A reggelinel tok jo volt, megbeszeltuk, hogy ki mit hogyan ad fel. Csodajo! A tudat, hogy tudod a masik is megtagadja ezt meg azt tokre megerosit. Igazabol jo erzed egyutt bojtolni! Es sokkal egyerubb is. Olyan jo hogy ilyen nyiltan megbeszelik ezeket.

Es vegre ropizem is! Tudom mar 100x mondtam, de ez nagyon fontos! Sok szempotbol felpzsditi az eletem. :P Vegre megint ROPI!!!

Remelem lathato, hogy az elet rohan, sokminden tortenik es minden nagyon poen. Ezert nincs idom irni. Es nalunk mar a tel is messze jar!!! :D Meg tavasz nincs de teli kabat mar hatarozottan nem kell.

Szal eljen ANGLIA!!!! es a sok kibombazatlan lehetoseg! Es eljen az angol nyelv is! Es az egyenloseg! :D:D:D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uk-chrisie.blog.hu/api/trackback/id/tr96965394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása