HTML

Highgate-i napok

Friss topikok

  • ZmanUK: -h :) (2009.05.27. 16:49) Anglia-korut
  • ZmanUK: Hat Manchester helyett Liverpoolt ajanlanam, mert Manchesterben nincs semmi latnivalo ... (2009.05.14. 17:31) Jahj, ez a csodalatos Andi!
  • vényesssy: Jó volt újra látni a hangodat-pazar szinesztézia mely téged idéz! Mindent bele! (2009.05.08. 12:36) Hosszu-hosszu ido utan megint...
  • Qsz: Neked is boldog húsvétot Krosztonkám!! Most végre behoztam blogos lemaradásomat:-D Jó kis szombate... (2009.04.11. 23:13) Husvet elott
  • Psyman: Nem a G20 csúcs miatt tüntetnek? Londonban találkozik a világ 20 vezető gazdasági hatalmának vezet... (2009.04.02. 00:52) Wohoo

Linkblog

halalos faradtsag

2009.05.21. 00:17 chrisie

A hetvege ota nem tudtam kipihenni magam. Nem tudom mi van velem, de total faradt vagyok egyfoltaban. :S Tiszta pocsek, nem vagyok hozzaszokva. Szal most huzok is gyorsan... lassan... nah, szal mindjart megyek lefekudni. ;)

Csak el kell mondanom, hogy nagyon kiraaaaly!!! :D Vegre valaki akki legalabb annyira orult a zsonglorkodesert mint en!!! Meg kell vallani en nem vagyok egy nagy szam benne, de imadom gyakorolgatni a 3 labdaval valo zsonglorkodest. Es ketten 5-6 labdaval meg viccesebb! Szal kiderult, hogy az Emma mar evek ota meg akart tanulni zsonglorkodni! Nah, ahogy erre rajottunk vadul narancsokkal kezdtunk el dobalozni. Persze ennek nem volt jo vege, szal gyorsan szereztem 4 egyszeru labdat £1ert. ;) Azota meg sem allunk. Valaki folyamatosan zsonglorkodik. :) Nagyon poen!!!! :) Aztan ma mar egy citrom segitsegevel 5 labdaval zsonglorkodtunk ketten! :D Hihetetlen poen! Folyamatosan szivatjuk egymast hogy ki a jobb, es oriasi terveink vannak. ;) Az ev vegere mar nagyon profik leszunk meglassatok! Csudajo!

Ma egyutt tanultunk az ebedloasztalnal, mi harom lanyok. :) Cool volt. Emma, Maddy es en csucsultunk es mindenki bujta a sajat kis tanulnivalojat! Igazabol tokre erot ad latni, hogy masok is tanulnak korulotted. :)

Nah, off to go! Bye everyone!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uk-chrisie.blog.hu/api/trackback/id/tr351134665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása