HTML

Highgate-i napok

Friss topikok

  • ZmanUK: -h :) (2009.05.27. 16:49) Anglia-korut
  • ZmanUK: Hat Manchester helyett Liverpoolt ajanlanam, mert Manchesterben nincs semmi latnivalo ... (2009.05.14. 17:31) Jahj, ez a csodalatos Andi!
  • vényesssy: Jó volt újra látni a hangodat-pazar szinesztézia mely téged idéz! Mindent bele! (2009.05.08. 12:36) Hosszu-hosszu ido utan megint...
  • Qsz: Neked is boldog húsvétot Krosztonkám!! Most végre behoztam blogos lemaradásomat:-D Jó kis szombate... (2009.04.11. 23:13) Husvet elott
  • Psyman: Nem a G20 csúcs miatt tüntetnek? Londonban találkozik a világ 20 vezető gazdasági hatalmának vezet... (2009.04.02. 00:52) Wohoo

Linkblog

...

2008.09.14. 20:19 chrisie

A hetvege... kellemes volt,de semmi kulonos. Volt egy ugynevezett Thames Festival, arra elmentem. Szal ma afel napot a varosban toltottem, jarkaltam, fenykepezgettem... De meg mindig ugy gondolom, hogy egyedul nem a legjobb. Viszont csinaltam egy tok jo vasart! Vettem egy jo kis taskat 5 fontert. :D Ugy vettem eszre itt ez eleg jo ar. Szal orultem a fejemnek.

Mindenki ir, hogy milyen neki az egyetem. Na, hanptol en is fogok tudni irni hogy milyen a suli! :D VEGRE!!!

Total vicces, nem hittem volna, hogy az osztalyomon kivul meg vannak olyanok akik total Walt Disney fanatikusok. :) De meg kellett allapitanom, hogy ez a csalad, elegge a nyomunkban jar! :D Ma az ebed utan olyat jatszottunk, hogy a kulonbozo mesekbol kerdeseket tettunk fel egymasnak. Sajna en nem nagyon tudtam benne resztvenni, mert alt nevekre kerdeztk ra... magyarul meg persze sokszor mas a neve a szereploknek. :( De azart vicces volt, meg Emma baratja, Sam is kivulrol vagta a meseket! Sot sztem o tudta a legjobban! :D Es mar ket rajzfilmet is megneztunk egyutt! A Pocahonatst es az Aladdint. :D Ezek azert jok, mert teljesen ertem oket. ;)

Eszmeletlen egyebkent, hogy ezek hogy tudnak lelkesedni a dolgokert! [Bocsanat az "ezek"-elesert!] Nagyon aranyosak, amikor megbeszelik, hogy a kulonbozo mesehosok mennyire sexik es mennyire aranyosak, es hogy bejon nekik. :D A masik veglet, amikor kimondjak a szereplokre, hogy ez, meg az buzi. Egyebkent ezt az eletben is megdobbentoen sokszor kijelentik. Es nagyon "tudomanyosan" hatarozzak meg ki az es ki nem. Erdekes. ;)

Szolval itthon a lanyok nagyokat tudnak egymassal nevetni. Emma es Maddy mindig egymast hergelik a nevetesbe! Nagyon viccesek! :D Szoval szerencsere jo hangulat uralkodik. [Kiveve amikor a Maddyre rajon a: "Leave me alone!"]

Tegnap megjott a Barnabas! Szinten magyar fiu, aki Chriseknel lesz au pair. :) Jovo hetvegen majd meglatogatom. Szal egy ismerosom mar biztosan van! :D Remelem nagyon jofej! 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://uk-chrisie.blog.hu/api/trackback/id/tr15663396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kovacshazi 2008.09.14. 20:39:47

Érdekes lehetett Walt-Disney mesehősökkel játszani, mikor nem ismered az angol neveket, pláne ha belegondolok hogy ez nekem magyarul sem igen menne.
Néha mikor filmek történetét próbálom elmesélni akkor is csak az jut eszembe, hogy a szőke csajszi, vagy annak a barátja stb. Mindegy, tudjuk be az öregkori szenilitásomnak.
Sokat gondoltam rá, hogy hétfőn kezded a sulit. Biztosra veszem, hogy ügyes leszel. Gondolj arra, hogy ide nem angolok fognak járni, mindenki csak tanulja a nyelvet, de holnap már "okosabb" leszel ebben a témában, hiszen túl leszel az első napon.

Még egy vicc a további vacsorákhoz:
Bemegy a skót a vendéglőbe, sorra eszi a legjobb ételeket, majd szól a pincérnek:
- Főúr, kérem! Kinek kell fizetni?
A pincér magától értetődő könnyedséggel:
- Hát nekem!
- Huh! - sóhajt fel a skót megkönnyebbülve - már azt hittem, nekem!
süti beállítások módosítása